Jo
August España
Soc un Valencià que a principis de 2008 descubreix el món de la fotografia amb una reflex. Sempre m'havia agradat esta afició, però mai no havia donat el pas definitiu. Amb la fotografia intente mostrar allò que és important per mi així com experimentar i aprendre amb l'ajuda de molts altres fotógrafs i els seus blogs.Sempre estem aprenent i eixe és el camí que he de seguir.
fotosaugust@gmail.com
coolphotoblogs.com my profile PhotoRing

Segueixen este blog

dissabte, 12 de juliol del 2008

Hommer, un gos especial!

Este es Hommy, el gos de la familia. Com podeu vore es especial, es de pura raça! Si, segur que te més de 25 pedigrees. Be, es un gos de la gossera però tot i això es molt bon gos.

1/100s, f5.0, ISO 640, 63mm

El títol de la foto, es deu precisament a que com no se sap la raça del Hommy ens imaginem que pot tindre traces de moltes races.
La foto com es pot vore te un efecte un tant estrany, ja que es mes una prova amb el photoshop utilitzant alguns filtres i superposicions de capes. Be, el resultat final em va agradar, i es pot comparar amb la seguent foto, tambe realitzada en la mateixa sessió fotogràfica.


1/100s, F5.6, ISO 640, 78mm

Esta foto no te molta història, però vaig agafar a Hommy en una bona pose. La veritat es que per a ser un gos xicotet, 4kg més o menys, te bona planta jejeejejeje!!!