Jo
August España
Soc un Valencià que a principis de 2008 descubreix el món de la fotografia amb una reflex. Sempre m'havia agradat esta afició, però mai no havia donat el pas definitiu. Amb la fotografia intente mostrar allò que és important per mi així com experimentar i aprendre amb l'ajuda de molts altres fotógrafs i els seus blogs.Sempre estem aprenent i eixe és el camí que he de seguir.
fotosaugust@gmail.com
coolphotoblogs.com my profile PhotoRing

Segueixen este blog

dimecres, 9 de juliol del 2008

Finestres! Per que no hi son?

Durant una eixida fotogràfica a la ciutat d'Ontinyent el passat dia 5 de Juliol ens trobarem amb esta casa peculiar. Situada a la part antiga del poble, amb un entramat de carrerons estrets i alguns sense eixida. Este entramat te el seu origen a l'època islàmica.


El cas es que la façana de la casa em va cridar l'atenció ja que sols una banda esta formada per finestres, a l'altre costat es troba pintat el que deuria ser l'enmarcat de les finestres, però no hi son.


1/640s, f7.1, ISO 400, 18mm

El angle amb el que s'ha pres la foto no es molt usual, però ofereix una perspectiva similar a la que pot tindre qualsevol persona que passejara per estos carrers. Per poder aconseguir incloure a la foto les dos bandes de "finestres" vaig haver de fer-me a terra, ja que el carrer era molt estret. La tècnica utilitzada es la ja comentada del B&W de Rob Carr, aplicant un virat en Seleni. Aixi el resultat està a la vista.

1 comentari:

Miguel Almeida ha dit...

Bonita perspectiva da continuídade das janelas, um olhar diferente que resultou muito bem