Jo
August España
Soc un Valencià que a principis de 2008 descubreix el món de la fotografia amb una reflex. Sempre m'havia agradat esta afició, però mai no havia donat el pas definitiu. Amb la fotografia intente mostrar allò que és important per mi així com experimentar i aprendre amb l'ajuda de molts altres fotógrafs i els seus blogs.Sempre estem aprenent i eixe és el camí que he de seguir.
fotosaugust@gmail.com
coolphotoblogs.com my profile PhotoRing

Segueixen este blog

dijous, 31 de juliol del 2008

Adrian

1/40 s, f/4.5, ISO 1000, 35mm






1/80 s, f/6.3, ISO 640, 200mm
1/40 s, f/5.6, ISO 400, 134mm
1/80 s, f/5.6, ISO 640, 115mm




Ací està Adrian!! Es el fill de Allan i Raelica. Tots dos són d'Estonia però el xiquet es valencià, almenys de naixement. He tractat de fer una série fotogràfica heterogènia, amb dos retrats en B&N. La foto principal està feta en clau alta (high key) i despres he intentat deixar les pupiles en color, encara que no ho he aconseguit en la intensitat que jo volia.
Les altres ténen un poc de tot. En la primera sols he intensificat els ulls blaus d'Adrian, la segona és el B&N de Rob Carr. La tercera té un poc més d'història, ja que he utilitzat la ferramenta "ruido" amb uns valor alts. Amb una altra capa un desenfocament gaussià i entre mig de les dues la foto original. Després es tracta de jugar amb l'opacitat de les capes, i per a donar-li força a la imatge utilitze una màscara de capa i un pinzell en els ulls i així donar més nitidesa sols a les mirades.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Uma edição de imagem que resulta sempre em excelentes registos fotográficos, gostei do resultado final e felicito-o pela belíssima galeria que aqui apresenta.

Voltarei e vou adicionar o blog.

Saludos

Abe Sanchez ha dit...

Veig que estas especialitzante en el retrat.
M'agrada molt, però crec que si mantingueres un poc més de detall en el pijama d'Adrian quedaria millor

Abraham Siloé R. ha dit...

Hola!!

Muchas gracias por la vista a mi blog, lo cual me ha permitido conocer tus fotografías y tu trabajo. A mí me han gustado las fotos, cada una ellas, me proyecta algo especial. Buen trabajo.

Muchos saludos!!!

August ha dit...

José y Abraham, Grácias por comentar. Espero que os paseis mas por aqui y así ayudarme a mejorar. Yo visito vuestros blogs con frecuencia.
Abe, gràcies per la teua crítica, l'esperaba amb ganes. De totes formes amb la tècnica de clau alta s'aconsegueix mes luminositat sense cremar la imatge i per això lo que comentes del pijama.
PD: tens unes fotos molt guapes al blog, continua així.

Carles ha dit...

Crec que la serie fotográfica está genial, sobretot la foto que el petit está observant amb aquests ullassos sobre el braç del pare, pero... la foto principal, la de clau alta em dona una mica de "yuyu", tan pálid, i l'expresió que te, no se, m'hagues agradat mes un pel desaturada pero en color.

Felicitats per les fotos.

Unknown ha dit...

Disparar con un iso 1000 y no tener ruido es increíble, ya podías contar como lo haces por que me vendría de perlas.
Gran foto la primera.
Felicidades