Jo
August España
Soc un Valencià que a principis de 2008 descubreix el món de la fotografia amb una reflex. Sempre m'havia agradat esta afició, però mai no havia donat el pas definitiu. Amb la fotografia intente mostrar allò que és important per mi així com experimentar i aprendre amb l'ajuda de molts altres fotógrafs i els seus blogs.Sempre estem aprenent i eixe és el camí que he de seguir.
fotosaugust@gmail.com
coolphotoblogs.com my profile PhotoRing

Segueixen este blog

diumenge, 20 de juliol del 2008

Enquadre inclinat!!

Abe fent fotos en un llavador a Ontinyent. La foto està tractada amb filtres artistics. En varies capes s'ha aplicat un filtre de semitons en línies horitzontals, i una altra amb punts. Estos filtres els he aplicat amb les capes en B&W, aixi com jugar amb la opacitat de les capes fins que l'aspecte de la fotografia ha estat del meu gust.

Aci podem veure la foto original, simplement el tractament basic de nivells, màscara d'enfocament, saturació...
Este llavador es troba a la part alta del casc antic d'Ontinyent, a una xicoteta plaça, o més be un eixamplament del carrer. Ha estat rehabilitat, aixi com l'adoquinat del carrer. Pel que pareix el llavador abans tenia sostre ja que hi ha unes pilastres al costat com se pot veure a la foto, el que ens hauria vingut molt be ja que eixe dia el càstig del sol era valent.