Jo
August España
Soc un Valencià que a principis de 2008 descubreix el món de la fotografia amb una reflex. Sempre m'havia agradat esta afició, però mai no havia donat el pas definitiu. Amb la fotografia intente mostrar allò que és important per mi així com experimentar i aprendre amb l'ajuda de molts altres fotógrafs i els seus blogs.Sempre estem aprenent i eixe és el camí que he de seguir.
fotosaugust@gmail.com

Segueixen este blog

divendres, 15 d’agost de 2008

La costa Asturiana
1/100 s, f/13, ISO 320, 18mm


Esta foto està feta prop de Llanes, a un poblet anomenat Pendueles. Anavem per la carretera nacional en direcció a Santander i ens desviarem cap a Santa Eulalia. S'arriba a dalt d'un puig des d'on es tenen unes vistes privilegiades, com es pot veure a la foto.
El dia era prou clar, però tot i això l'he saturat (pot ser en exces) per mostrar tot el verd que ens falta a la nostra zona. Està clar que no domine massa el Photoshop i per això vaig fent proves.
Ací podeu observar la foto original, amb el tractament bàsic de nivells i amb la correcció de color. La diferència es notable, però les dues m'agraden.

12 comentaris:

fotografo1953 ha dit...

Me gusta muchisimo Valencia. ¿¿ Pero Asturias me vuelve loco.
Muy bonito contraste de colores, sobre todo el mar y el cielo.
Me encanta el "ruido" de mis fotos se lo pongo a posta, pero no le gusta a nadie, pienso que le da un sabor especial ¿¿ no
Un abrazo

Abe Sanchez ha dit...

A mi m'agraden molt les fotos saturades de color aixi que esta m'agrada, el contrast verd-blau molt bo.
L'unic que jo faria és un capa amb un degradat am poca opacitat per al cel que esta un pelet crema.
Enhorabona.

Carmen Martínez Torrón ha dit...

Qué preciosidad de fotografía, aunque la anterior me hubiera gustado verla más grande!!!!

Pedro Callealta ha dit...

me gusta la foto. me gustan esas tres zonas que has creado en la composición. los verdes están muy vivos. muchos saludos.

Raquel Blanco ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Raquel Blanco ha dit...

Preciosa fot, en grande se puede apreciar mucho más ese tono azul del mar y ese tono verde del campo, muy bonita

Mariluz ha dit...

Wow!! esta foto es de las que me gustan, fantástico el colorido, muy intenso pero sin saturarse en exceso. Y el sitio, Asturias, una maravilla.
Saludos, August!

cuentosbrujos ha dit...

hola, me quedo con la toma original, conoces la acción velvia para photoshop? es un eefecto que imita la legendaria pelicula (velvia y provia) se puede descargar y meter en el photoshop, si estas interesado te cuento como
saludos brujos, la foto es buenba de cualquier forma,
saludos brujos

cuentosbrujos ha dit...

hola, me quedo con la toma original, conoces la acción velvia para photoshop? es un eefecto que imita la legendaria pelicula (velvia y provia) se puede descargar y meter en el photoshop, si estas interesado te cuento como
saludos brujos, la foto es buenba de cualquier forma,
saludos brujos

Enfokme - Ruben ha dit...

Yo tambien me quedo con la original, los tonos quizas estes muy saturados, muy buena panoramica.Saludos

Ripley ha dit...

pues yo me apunto a la nivelada, los colores siguen siendo igual de naturales, me gustaron mucho los verdes todos los tonos que en algunas zonas rozan casi el amarillo pero sin molestar, el agua estupenda te quedó preciosa.

María ha dit...

M'encanta Asturies... Vaig tenir la sort d'anar fa uns anys i vaig portar un bon pesic de fotos. Una foto Genial. Felicitats