Jo
August España
Soc un Valencià que a principis de 2008 descubreix el món de la fotografia amb una reflex. Sempre m'havia agradat esta afició, però mai no havia donat el pas definitiu. Amb la fotografia intente mostrar allò que és important per mi així com experimentar i aprendre amb l'ajuda de molts altres fotógrafs i els seus blogs.Sempre estem aprenent i eixe és el camí que he de seguir.
fotosaugust@gmail.com
coolphotoblogs.com my profile PhotoRing

Segueixen este blog

dimarts, 26 d’agost del 2008

Efecte 400


1/250 s, f8.0, ISO 320, 18mm


Un día passejant per Oviedo ens trobarem amb la Universitat que compleix 400 anys. A la façana com es pot veure hi havia un cartell ben gran que convidaba a ser inmortalitzat. Com sol ser habitual en mi, he trastejat la imatge en el Photoshop donant-li un "efecte 400". Be, el cas es que he volgut intensificar els negres i potenciar la brillantor del cartell roig. No es l'efecte 300, però espere que vos agrade.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

excelente perspectiva, muy bien encuadrada. el rojo sobre el fondo de pared destaca mucho y hace bonito.

Jordi Vargas ha dit...

Dons per mi las bordat, no se com sería sense retocs pero tal i com està es fantàstica.
Una abraçada

Jorge Monteiro ha dit...

Excelente perspectiva e cores. Parabéns por este magnífico trabalho.
Abraço.

Anònim ha dit...

Jo crec que ha quedat mes bomica si cap que era en realitat!!! M'agrada molt el contrast de colors entre la facana i el roig del 400. Per a mi un foto xulisima!!! (Lourdes)

Anònim ha dit...

Jo crec que ha quedat mes bomica si cap que era en realitat!!! M'agrada molt el contrast de colors entre la facana i el roig del 400. Per a mi un foto xulisima!!! (Lourdes)

Abe Sanchez ha dit...

Encara que se que t'agrada que el pose crítiques en aquesta no puc, ja que l'ha veig molt be, tant el motiu com l'enquadre, així com el tractament.
Enhorabona.

Anònim ha dit...

Gracies per la teva visita, he pasejat un ratet per casa teua i trobo que tens un espais molt interesant, no només per les imatges que mostres, si no a més per les interesants explicacións que dones del seu tractament.

fotosbrujas ha dit...

Me gusta la perspectiva , la composicion, la definicion y lo stonos calidos
buen trabajo
saludos brujos

Pedro R. García Jódar. ha dit...

Gracias pr tus buenos comentarios. Me alegra que hays llegado hasta mi blog pues asi tambien he descubierto el tuyo; una verdadera delicia para los que amamos el erte a traves del objetivo d euestra camara. un saludo.

Ripley ha dit...

uff pues a mi me gusta mucho esta imagen, precioso el contraste de lo antiguo -me niego a llamarlo viejo- con lo moderno. creo que potenciaste los colores lo justo para no desentonar en absoluto. tb me gusta la profundidad, los colores de la piedra y las sombras. la claridad del azul cielo hacen el resto. muy bonita foto. Saludos

Donelia Pérez ha dit...

Me gusta mucho esa perspectiva, esa saturación de color...muy buena imagen!