Jo
August España
Soc un Valencià que a principis de 2008 descubreix el món de la fotografia amb una reflex. Sempre m'havia agradat esta afició, però mai no havia donat el pas definitiu. Amb la fotografia intente mostrar allò que és important per mi així com experimentar i aprendre amb l'ajuda de molts altres fotógrafs i els seus blogs.Sempre estem aprenent i eixe és el camí que he de seguir.
fotosaugust@gmail.com

Segueixen este blog

diumenge, 8 de juny de 2008

Senderisme Alboi-Cova Negra


Esta es la ruta que seguirem fins arrivar a la Cova Negra, encara que hi ha un altre itinerari des de Xàtiva.
Eixirem des de Genovés i continuarem cami d'Alboi, creuant el poblet i seguint cap al riu. Per arrivar a la Cova Negra deviem passar a l'altra vora del riu al marge esquerrà i el primer que ens trobem es "la Caseta de la Llum". Es coneix per este nom, una antiga estació hidroelèctrica.
El cas es que els últims anys s'utilitza com una escola-taller i ha estat reabilitat en part, aixi com la zona dels voltants. Recorde que quan anava a l'institut vam fer una eixida a esta zona, per repoblar amb espècies autòctones i la veritat que després d'uns quants anys va ser interessant tornar a veure la pinada i el sotabosc. Les carrasques i altres arbustos ja tenien una certa altura i es veia com una zona boscosa prou sana i amb un bon sòl per a la seua total regeneració cap al bosc mediterrani.

1/200 s,f9.0, ISO 640, 47mm

De cami a la Cova Negra ( a Xàtiva ) al pas per Alboi un dia de boira intensa. Abe i jo anarem a la recerca de fotografies interesants, encara que el temps no ens deixà.Esta foto intenta mostrar a banda de la boira, el camí que dirigeix la mirada cap allà on anem i la incertidumbre de no saber que ens trobarem.Aci podem vore a Abe fent una foto com li agrada a ell, utilitzant un punt de fuga!
Mira que t'agrada eh?

Be, com es pot vore Abe anava tot carregat amb la motxilla, quasi mes gran que ell.


1/320 s, f7.1, ISO 400, 17mm


La jornada fotogràfica no va ser massa satisfactòria, però ens ho passarem d'alló més bé.
Recordes l'efecte seda Abe?