Jo
August España
Soc un Valencià que a principis de 2008 descubreix el món de la fotografia amb una reflex. Sempre m'havia agradat esta afició, però mai no havia donat el pas definitiu. Amb la fotografia intente mostrar allò que és important per mi així com experimentar i aprendre amb l'ajuda de molts altres fotógrafs i els seus blogs.Sempre estem aprenent i eixe és el camí que he de seguir.
fotosaugust@gmail.com
coolphotoblogs.com my profile PhotoRing

Segueixen este blog

diumenge, 8 de juny del 2008

Morella i Peníscola un día mogudet!!


Un dia de vertígen. La Llosa de Ranes-Vil·lareal-Morella-Peníscola i tornada a Vil·lareal. Quin dia de fred a Morella, fins i tot caigué alguna volva de neu.






Si que feia fred! Podem veure al fons la muralla amb l'entrada a la ciutat. Tambe la meua dona Lourdes, Inma i Daniel que s'ho va passar molt bé amb els "tios".






Esta foto es va fer el mateix dia, es Daniel, el fill de Abe i Inma. La foto en si mateixa no era bona, ja que el xiquet va eixir amb falta de focus, pero justament eixa característica i el fet de passar la foto a B&W li han donat eixe encant. No creus Abe? ( si vols la foto m'ho dius i te l'enviare val Abe?)





Açò es a Peníscola, al castell del Papa Luna, on podem veure que Abe no solta la càmara per res del món.

Per cert Abe, si vols la foto sense la firma m'ho dius i tambe te la envie, ok?